Nytt samarbete med Boards Impact Forum

Styrelsekraft – Women on Boards har idag glädjen att meddela ett nytt samarbete med  Boards Impact Forum. Genom samarbetet skapar vi en förankring i utvecklingen inom hållbarhetsområdet och klimatomställning. Samarbetet ger utökade möjligheter att säkerställa kompetens inom området för att påverka och göra fler nordiska företag hållbara och konkurrensmässiga.

Boards Impact Forum är det nordiska kapitlet i Climate Governance Initiative, i samarbete med World Economic Forum och etablerades för att engagera styrelseledamöter i Norden och internationellt för att påskynda klimatåtgärder och innovation för mer hållbart företagande och en hållbar värld. Boards Impact Forum når mer än 10 000 styrelseledamöter i Norden genom sina styrelsenätverkspartners i alla nordiska länder.

Styrelseledamöteranvänder forumet för att:

  • Höja ambitionen och påskynda klimatåtgärder och innovation för hållbara företag och en hållbar värld.
  • Lära sig om styrelsers påverkan och tillvägagångssätt för att hantera klimatrisker och möjligheter i bredare hållbarhetsfrågor.
  • Engagera sig med kollegor och bygga vidare på det ledarskap som Norden visar inom innovation, hållbarhet och den unika nordiska bolagsstyrningsmodellen.

Läs mer på BoardsImpactForum.com